Példátlan magyar médiaösszefogás a párbeszédért

2012. július 5. 16:54. Könnyen lehet, hogy ez az időpont bekerül majd a magyar sajtó annaleseibe. Ekkor küldte el ugyanis K. G., a Magyar Nemzet Online munkatársa azt az emailt, amely a magyar sajtóban példátlan, szerkesztőségeken és lövészárkokon átívelő párbeszéd elindítója lett.

Véletlenül. Az Időkép egyik munkatársának szánt (a tűzgyújtási tilalom és orvosmeteorológiai kérdések KAPCSÁN írott) levél ugyanis egy olyan gyűjtőcímre is elment, amelynek segítségével az Időkép a sajtónak szánt közleményeit disszeminálja. Így szerkesztőségek tucatjainál kötött ki az üzenet, mely azóta vidám (vagy legalábbis annak szánt) válaszok és viszonválaszok tömegét generálta.

A média berkeiben járatos olvasókat nem fogja meglepni, hogy a poénkodásban az Index munkatársai (különös tekintettel Sz. L.-re) jártak talán az élen. De írt már a spontán létrejött iparági levlistára privátbankáros, blikkes, nőklapjás, Music FM-es és lánchídrádiós kolléga is. Az érintettek engedélye nélkül az egyelőre zárt levlistára írt szövegekből sajnos nem idézhetek, kérem az olvasókat, higgyék el nekem bemondásra, hogy fantasztikus a hangulat a szakmában.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s